maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kokeilu #8 - Peppuseksiä osa #1 (anilingus)

Olipa jälleen kerran vuorossa mieheni toive ja hänen pyyntönsä yllätti minut täysin tällä kertaa. Toiveena oli, että hän saisi nuolla peppuani. Kyllä, kuulin oikein heti ensimmäisellä kerralla! En ole ikinä pitänyt peppuseksistä, ja olen elämäni aikana koittanut sitä tasan kaksi kertaa. Toinen näistä kerroista oli mieheni kanssa seurustelumme alkuaikoina, ja se kokeilu loppui alkuunsa epämiellyttävyytensä takia.

Mieheni toive kuulosti korviini kovinkin vieraalta - miksi hän halusi nuolla minua pepusta? Minun peppuani ei ollut kukaan ikinä halunnut nuolla, saati nuollut ellei pakaroiden pussailua lasketa. En voinut käsittää asiaa heti, mutta suostuin toiveeseen kunhan perehtyisimme asiaan kunnolla. Päätin suunnata seuraavana päivänä nettiin, jotta saisin jonkilaisen käsitykseni mieheni toiveesta. Etsintä tuotti tulosta ja sain jonkinlaisen kuvan mitä olisi luvassa (http://en.wikipedia.org/wiki/Anilingus).

Niin sanotussa anulinguksessa hyväillään suukottelemalle sekä nuolemalla partnerin peräaukon suuta ja peräaukkoa työntämällä kielen kärkeä peräaukon sisään. Samalla partneria voi hyväillä sukupuolielimistä. Tämän lisäksi peräaukkoa voidaan hyväillä sormella tai vaikkapa käyttäen seksilelua. Kyseinen seksinmuoto on nettikeskustelujen perusteella kiihottavaa myös antavalle osapuolelle johtuen peppuseksin niin sanotusta tuhmemmasta maineesta. Hyväilevä osapuoli yleensä kiihottuu partnerinsa hyväilystä ja voi sen ohessa myös mm. masturboida samaan aikaan. Hyväilyn kohteenkaan ei tarvitse tyytyä vain vastaanottamaan, vaan asennosta riippuen on mahdollista masturboida tai levittää pakaroita partnerin auttamiseksi.

Tyypillisin asento peppusuuseksin antamiseen on kontillaan oleminen, jotta peppuun on vapaa pääsy. Tästä asennosta on erilaisia variaatioita joissa mm. voi asettautua mahalleen ja pistää tyynyn alavatsan alle, jotta peppu nousee ylemmäs. Muita mahdollisia asentoja on maata selällään tyyny pepun alla ja nostaa jalkoja taaksepäin tai sitten asento jossa "istutaan partnerin kasvoille".

Peppusuuseksissa itseäni kauhistutti sen hygenia, mutta siihen on selkäet säännöt. Ennen seksin harrastamista on suotavaa käydä pesulla ja pestä itsensä perusteellisesti. Toinen tärkeä sääntö on, että peppu- ja vaginaseksiä ei saa sekoittaa keskenään bakteerien siirtymisen takia.

Sisäistettyäni mieheni toiveen ja keskusteltuamme asiasta päädyimme toteuttamaan toivetta. Päätin yllättää mieheni eräänä päivänä hänen saapuessaan töistä. Pesin peppuni käsisuihkulla hieman ennen hänen kotiintuloansa ja siirryin makuhuoneen sängylle odottamaan häntä. Hänen saavuttuaan kotiin vinkkasin mitä tuleman pitää ja siirryimme toiveen kimppuun. Alun hellien hetkien jälkeen otin asennoista omasta mielestäni miellyttävimmän. Eli asennon, jossa maataan mahallaan sekä laitetaan tyyny alavatsan kohdalle ja mieheni siirtyi asemiinsa taakse jalkojeni väliin. Ensimmäiset suudelmat sain selkääni, seuraavat pakaroille ja reisille. Suutelu/nuolenta siirtyi hiljalleen kohti peppuani ja odotin jännittyneenä tulevaa. Ensimmäiset nuolaisut vaosta yläjouksulla lähinnä kutittivat. Ensimmäinen nuolaisu, joka tavotti peräaukkoni sai minut huokaisemaan jännityksestä. Se tuntui itseasiassa ihan miellyttävältä, lämpimältä ja pehmeältä. Mieheni kysyi onko kaikki kunnossa ja vastasin myöntävästi. Hetken rentoutumisen jälkeen kielikylpy alkoi tuntua jopa kiihottavalta :) Mieheni oli jo hyvän aikaa hyväillyt itseään itseni ohessa ja hetken päästä kuulin tutun kuuloiset ääntelehtimiset sekä tunsin lämpimät roiskahdukset pakaroillani/reisilläni.

Itse jäin tuona kertana jälkihoidon tarpeeseen mutta kokemus oli kauhukuvia huomattavasti parempi. Olemme tuon kerran jälkeen koittaneet tätä uudestaan muutaman kerran ja sormien/hieromasauvan avustama olen myös itse päässyt nautinnon huipulle asti. Nuoleminen tuo nauntintoon oman lisänsä ja mikäs siinä on nauttiessa kun mies tykkää puuhasta :)

1 kommentti:

  1. Kiitos! Pidän tavastanne kertoa asioista, uutena ja mielenkiintoisena.. Samassa veneessä, uutta kokeillen..

    VastaaPoista